Professionals

Beginnen met Overwinnen biedt diensten voor professionals aan. Binnen de opleiding voor tandartsassistenten wordt jammer genoeg geen specifieke lesstof gegeven over het onderwerp tandartsangst en hoe daarmee om te gaan. Wanneer we kijken naar de omvang van tandartsangst in Nederland is dit echter wel noodzakelijk. De rol van tandartsassistenten is de afgelopen jaren steeds omvangrijker geworden. Het contact met patiënten is daardoor ook intensiever dan ooit tevoren. Daarom is het des te belangrijker om kennis te hebben van tandartsangst. Wat is het? Wat doet het? Hoe ga je hier in praktijk mee om?

Om “het mes aan twee kanten te laten snijden” begeleid ik niet alleen tandartsangst patiënten maar heb ik ook cursusmateriaal ontwikkeld dat bijscholing biedt aan tandartsassistenten en andere mondzorgprofessionals. Zowel de praktijk als de patiënten hebben hier baat bij.

Wij zijn ons bewust van de lange drukke dagen in de tandartspraktijk en spaarzame vrije dagen. Om deze reden bieden wij de cursus tevens aan op locatie, in de avonduren en na werktijd. De cursus duurt ongeveer 3 uur. Uiteraard stellen wij ons graag flexibel op en is alles bespreekbaar.
Tarieven


€ 90,- per cursist ex. BTW


(Buiten een straal van 15 km van 's Hertogenbosch rekenen wij reiskosten.)

Contact