Over ons

Onze missie

Onze motivatie

Ons motto

Ik stel me graag aan je voor. Mijn naam is Ilse Vaessen, 37 jaar, gelukkig getrouwd en moeder van drie kanjers. Van nature ben ik een “zorger", dit staat geschreven in mijn DNA. Ik haal mijn voldoening uit het helpen van mensen bij het verbeteren van de kwaliteit en geluk in het leven.

Met ruim 10 jaar ervaring als tandartsassistente heb ik mijn passie in deze zorgsector weten te ontdekken. Met mijn kennis, kunde en zachte manier van benaderen heb ik velen mogen helpen hun angst te overwinnen en het vertrouwen in de tandheelkunde weten te herstellen. Samen de angst onder ogen zien en deze overwinnen gaf mij zoveel positieve energie dat ik besloot om mensen fulltime hiermee te gaan helpen.

In de afgelopen 3 jaar heb ik intensief studie en onderzoek gedaan naar tandartsangst. Bepakt met nóg meer kennis en ervaring heb ik mijn eigen specialistische praktijk voor tandartsangst begeleiding geopend.

Dankzij het unieke concept dat ik heb ontwikkeld, kan ik mensen snel en efficiënt, dus zonder lange behandeltrajecten, helpen hun angst voor de tandarts te overwinnen. Ook werk ik samen met eensgezinde organisaties zoals de Lieve Tandarts, die tandartsangst begrijpen en weten hoe hier mee om te gaan. Een tandartsbezoek ga je straks met een stuk meer vertrouwen tegemoet.